Retningslinjer for personvern for ifolor Oy, Kerava, Finland

Ifolor-teamet er ekstatiske over å være den utvalgte til å behandle bildene dine. Tilfredsheten din er alltid av høyeste prioritet. Du kan være trygg på at bildene og personopplysningene dine vil bli håndtert i henhold til databeskyttelsesforskriftene. Dette dokumentet forklarer hvilke personopplysninger (dvs. informasjon relatert til identifiserbare enkelpersoner) vi samler inn fra bestillingene dine, og hvordan disse behandles og brukes. Vi forklarer også hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Innsamling av personopplysninger

Innsamlingen og behandlingen av opplysningene dine utføres kun når vi utfører den profesjonelle behandlingen av bestillingen din og for å opprettholde kundeforholdet mellom oss og deg. Opplysningene dine brukes kun til det formålet de ble samlet inn for og for å beskytte de egne legitime forretningsinteressene våre, i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter.

Bestillingsprogramvaren kontakter serverne våre av ulike grunner. Dette er for eksempel nødvendig for å be om og oppdatere prisinformasjon eller når en bestilling legges inn. Tilgangsopplysninger lagres da midlertidig på serverne våre, for eksempel gjeldende IP-adresse for tilgangen din, samt datoen og varigheten av besøket. Disse opplysningene slettes senest innen 30 dager.

Bruk og videreføring av personopplysninger

Vi behandler opplysningene dine alltid konfidensielt og viderefører dem ikke til tredjepartsprosessorer. Vi forbeholder oss imidlertid muligheten for at tredjeparter i Sveits eller i EU-land behandler opplysninger, dersom det er nødvendig for operativ behandling av bestillinger. I så fall vil databeskyttelse sikres ved overholdelse av lovene om personvern som gjelder i Sveits, EU og i ethvert slikt land, og ved tilhørende kontrakter med leverandørene våre. Bildeopplysningene dine slettes automatisk senest 30 dager etter komplettering av bestillingene dine.

Betaling

Den elektroniske betalingsprosessen håndteres av den sertifiserte betalingstjenesteleverandøren Datatrans AG Zürich. Betalingsinformasjonen overføres direkte til betalingstjenesteleverandøren og lagres der i begrenset tid for betalingsbehandling og for mulige klager eller kreditter. Dette gjelder ikke for betaling via faktura.

For å forbedre det vi tilbyr, er spesielle hendelser, som for eksempel avbestilling av bestillingsprosesser, inkludert i bestillingsprogramvaren vår. Hendelsene som registreres pseudonymiseres og overføres til Webtrends Inc., og også til Webtrekk GmbH Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin, Tyskland for en statistisk analyse (se også: webanalyse).

Det juridiske grunnlaget er den legitime interessen vår, ifølge personvernforordningens artikkel 6 (1) punkt f, for å sørge for å gi deg en problemfri bestillingsprosess, og gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig og effektivt.

De gjeldende personvernretningslinjene for Webtrekk finner du på https://www.webtrekk.com/en/why-webtrekk/data-protection/.

Du kan deaktivere tellingen og overføringen av hendelser når som helst.

Bestillingsprogramvaren har også en kampanjeevaluering. Denne hjelper oss med å gjenkjenne hvordan vi erverver nye kunder. Alle kampanjeevalueringsopplysninger pseudonymiseres og evalueres statistisk av Adjust GmbH. Du kan deaktivere dette når som helst. Vi tar naturligvis også hensyn til de globale innstillingene på enheten din.

Ifolor etterstreber å utforme bestillingsprosessprosessen så brukervennlig og effektiv som mulig. Til dette formålet krever bestillingsprogramvaren tilgang til kundens adressebok slik at personlige kontakter enkelt kan brukes som fraktadresser. Denne informasjonen brukes ikke til noen andre formål.

Du kan sende oss bildedataene dine for behandling, ikke bare fra de egne enhetene dine, men også via Internett-tjenester som Facebook, OneDrive og Picasa. Ved å gjøre det gir du oss ikke tilgang til innloggingsdataene dine for disse tjenestene eller til de andre opplysningene som er plassert i disse tjenestene. Bestillingsprogramvaren til ifolor gis kun tilgang til de delte opplysningene og bildene dine, og/eller den offentlige profilen din. Disse tjenestene vil gi deg mer detaljert informasjon om hvilke opplysninger som gjøres tilgjengelige. Vi ber deg også studere personvernretningslinjene til disse tjenestene.

Ifolors kundeoppføringer lagrer kun kundeinformasjonen som den identifiserbare enkeltpersonen har oppgitt til Ifolor ved bestillingen eller på et senere tidspunkt. For eksempel, som abonnent på nyhetsbrevet vårt, er den tekniske leverandøren vår Selligent. Informasjonen kan bli avslørt for legitim bruk, herunder direkte markedsføring. Du kan forby behandling og videreføring av informasjonen din til markedsføringsformål, samt inspisere informasjonen når som helst.

Informasjonskapsler

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på internett så brukervennlig og effektiv som mulig. For dette bruker vi informasjonskapsler. Du kan selv bestemme om vår programvare kan laste informasjonskapsler på din datamaskin eller ikke. Du kan konfigurere din nettleser slik at informasjonskapsler aksepteres ikke, eller kun fra bestemte nettsteder, eller bare etter varsel. Vær imidlertid oppmerksom på at bruken av bestemte funksjoner på våre nettsider kan være begrenset eller deaktivert hvis du avslår informasjonskapsler fra vårt nettsted. For en beleilig opplevelse anbefaler vi nettleserinnstillinger som godtar våre informasjonskapsler.

Informasjonskapselpolitikk

Informasjonskapsler er små datafiler som lagres i nettleseren på din datamaskin mens den besøker våre nettsteder. Informasjonskapsler støtter funksjonene til vår tjeneste ved å ta vare på dine oppføringer under sesjonen, eller under bestillingsprosessen, og ved å lagre bestemte brukerinnstillinger. De hjelper oss også til å analysere hvordan våre tjenester brukes for å kunne designe disse på en mest mulig praktisk og effektiv måte for våre brukere.

Vi bruker sesjonskapsler og permanente infokapsler. I tillegg engasjerer vi partner- og tilknyttede informasjonskapsler. Sesjonskapslene lagres kun for varigheten av et besøk på våre nettsteder, og slettes automatisk når man lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler forblir på din datamaskin til du sletter dem, eller deres varighet utløper. De memorerer anonym informasjon knyttet til brukere som gjentatte ganger tar tilgang til et av våre nettsteder. Dette hjelper oss å tilby optimalisert brukerveiledning, og for å kjenne igjen og skille mellom brukere for å opprettholde brukerens personlige innstillinger, forenkle brukeropplevelse på nettstedet, og tilby enhver bruker tilpasset innholdet og sider. Disse informasjonskapsler er ikke utviklet til å identifisere brukere i virkeligheten. Slike informasjonskapsler er implementres også i forbindelse med anonym webanalyse, se

Partner- og tilknyttede informasjonskapsler engasjeres når brukeren skaper tilgang til våre tjenester gjennom en plattform til en av våre partnere (f.eks en reklame). Deres hensikt er regnskap med slike partnere, de inneholder ikke brukerens personlig informasjon, og slettes når brukeren har registrert seg på vårt brukergrensesnitt eller ved utløp av en forhåndsbestemt varighet.

Anvendelsen av informasjonskapsler kan normalt bli unngått, begrenset eller knyttet til en melding til brukeren ved bruk av tilsvarende innstillinger i din nettleser. Nettleserens støttesider vil instruere deg hva du skal gjøre. Vennligst bemerk, likevel: Enkelte informasjonskapsler er viktige for bruk av vårt nettsted eller bestemte funksjoner. Hvis de er deaktivert, kan det være at du kommer gjennom bestillingsprosessen, og kan være nødt til å godta begrensninger knyttet til visning og brukerveiledning. Vennligst vær også oppmerksom på at det kan være ikke mulig å deaktivere informasjonskapsler når du skaper tilgang til våre brukergrensesnitt på en annen måte enn gjennom en nettleser, for eksempel gjennom mobile enheter.

Nedenfor finnes det en liste over sesjonskapsler og permanente kapsler som vi bruker, og deres funksjoner:

Navn på informasjonskapsel Klassifisering Formål Varighet
Ifc Order Sesjon Denne informasjonskapselen kan gjenkjenne kunden under bestillingsprosessen. Informasjonskapselen er en sesjonskapsel, og blir slettet når netteleseren lukkes.
UploadStateMachineState LastUsedUploadTypeState LastUsedComfortUploadType
State
Opplastingsstatus Informasjonskapselen memoriser status og resultater av en test av opplastingsmetoder, som utføres når man besøker vår opplastingsside, slik at programvaren ikke er nødt til å utføre denne tidkrevende testen under hvert ytterligere besøk. Disse informasjonskapslene har en begrenset varighet på 20 dager.
CookieEnabled Sesjon Denne informasjonskapselen kontrollerer om brukeren har aktivert plassering av informasjonskapsler. Informasjonskapselen er en sesjonskapsel, og blir slettet når netteleseren lukkes.
WT_FPC Nettsporing informasjonskapsel - Webtrends Denne informasjonskapselen samler informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Basert på denne informasjonen forbedrer vi vår tilstedeværelse på internett. Informasjonen som samles inn av informasjonskapselen er anonym; det inkluderer antallet brukere som oppnår vårt nettsted og sider de fikk tilgang til. Informasjonskapselens hensikt er å skille brukeren med en anonym identifikasjonskode, den behandler ikke brukerens personopplysninger for brukeren, og brukes konfidensieltt til å forbedre nettstedene. Denne informasjonskapselen har en begrenset varighet på to år.

Webanalyse

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på Internett så brukervennlig og effektiv som mulig. Til dette formål bruker vi webanalysetjenester for å finne ut hvor mange brukere besøker våre nettsteder, hvor ofte og på hvilken måte. Vi bruker ikke denne programvaren til å samle inn personopplysninger eller individuelle IP-adresser. Dataene brukes kun i anonym og oversiktlig form for statistiske formål og forbedring av nettstedet.

Du kan nekte innsamlingen av slike data under ditt besøk.

Analyseverktøy

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på Internett så brukervennlig og effektiv som mulig. For analyse og forbedring av vårt nettsted bruker vi analysetjenesten Webtrekk. Dette gir oss anonym og statistisk informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. For dette brukes informasjonskapsler som generer informasjon og overfører dette til oss. Her forklarer vi hva er informasjonskapsler, og hvordan du kan slette eller deaktivere disse. Dermed blir du ikke identifisert, og forblir anonym; programmet tilordner en besøkende-ID som er ikke knyttet til din IP-adresse. Informasjon om hvordan du bruker nettstedet deles ikke med tredjeparter. Likevel , Informasjon behandles også på servere som styres av Webtrekk i Tyskland. Webtrekk er tilknyttet til Privacy Shield -programmet for grenseoverskridende dataoverføring som gir tilstrekkelig personvern.

Dersom du er uenig med lagring og analyse av analysedata, kan du nekte dette ved å klikke på lenken. Dette medfører plassering av en såkalt opt-out informasjonskapsel i nettleseren din. Dette innebærer at tjenesten plasserer umiddelbart ingen webanalyse-informasjonskapsler og samler ikke sesjonsdata. Vær oppmerksom på: Hvis du sletter informasjonskapsler fra nettleseren din vil dette også påvirke opt-out informasjonskapsler, og det kan være at du må reaktivere disse.

Innvending

Ditt besøk på vårt nettsted er for tiden overvåket av analysetjenesten Webtrekk. Hvis du vil nekte dette, klikk på følgende lenke for å plassere opt-out informasjonskapsel i nettleseren din.

Likevel, vi ville være fornøyd hvis du godtar engasjering av analyseverktøy, fordi dette hjelper oss å forbedre kontinuerlig vår tilstedeværelse på internett og våre tjenester, samt optimalisere dem til dine behov.

Sikkerheten til opplysninger og kommunikasjon

Databasen vår med personopplysningene dine er til enhver tid beskyttet av hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre tap og misbruk. Den lagres i et trygt driftsmiljø utilgjengelig for allmennheten.

Når personopplysningene dine videreføres under visse omstendigheter, f.eks. under innlogging og betalingsprosesser, krypteres de av SSL-teknologien (Secure Socket Layer). Dette betyr at en toppmoderne krypteringsmetode behandler kommunikasjonen mellom datamaskinen din og Ifolors servere, forutsatt at nettleseren din støtter SSL-teknologien (https).

Informasjon og retting

Ifolor er dataansvarlig for de innsamlede personopplysningene. Vi gir deg ved skriftlig forespørsel informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg som enkeltperson.

Hvis vi er i tvil om nøyaktigheten av opplysningene som er gjort tilgjengelige for oss, bekrefter vi nøyaktigheten. Hvis du blir oppmerksom på at opplysningene vi har behandlet er unøyaktige eller ikke lenger oppdaterte, har du rett til å be oss om å rette opplysningene dine umiddelbart (gratis).

Du har til enhver tid rett til å varsle oss skriftlig om at vi ikke kan behandle personopplysningene dine lengre; forutsatt at vi må forbeholde oss retten til å kunne behandle opplysninger ved behov (f.eks. faktureringsopplysninger).

Vi forbeholder oss retten til å kreve passende identifikasjon fra deg før vi behandler forespørslene dine nevnt ovenfor.

Vi ber deg sende slike forespørsler utelukkende til følgende adresse – dette gjør det enklere og raskere for oss å behandle dem:

Via email:
personvernombud@ifolor.no

Per post:
Ifolor Oy
Datavern-medarbeider
Posliinitehtaankatu 1,
04260 Kerava, Finland

Kerava, Finland, 04/2020